Soyalec
Soyalec Soya Lesitin (gıda sınıfı) soyadan rafine edilir ve birçok uygulamanın ihtiyaç duyduğu gerekli yağ elementlerinden biridir. Uygulamalarda emülgatör, antioksidan, seyreltici madde ve dağıtıcı madde olarak görev yapar. Ayrıca gıdanın fiziksel özelliklerini iyileştirmek için karbonhidrat ve proteinle birlikte görev yapar.
Soyalec Soya Lesitini saf kokulu, düşük safsızlık oranına sahip (%0,01’den az) ve şeffaf sıvıdır.
Uygulamalar
Soyalec Soya Lesitini daha iyi dispersiyon, emülsifikasyon, pürüzsüzlük, parlaklık ve stabilite sağlamak için birçok uygulamada kullanılır. Şurada kullanılır;
- yiyecek
- eczane
- kaplama
- tekstil
- deri
- kozmetikler
Tipik Özellikler
Dış görünüş | Şeffaf sıvı |
Gardner rengi (maksimum) | 14 |
Asit değeri (mgKOH/g, maks.) | 30 |
Nem (%, max) | 1.0 |
Asetonda çözünmez (%, min) | 60 |
N-hekzan çözünmez (%, maks.) | 0,3 |
Peroksit değeri (meq/kg, maks.) | 10 |
Ağır metaller (ppm, maks.) | 20 |
Coli formu (MPN/100g, maks.) | 30 |
E-koli | Negatif |
Maya ve küf (cfu/g, maks.) | 25 |
Salmonella | Negatif |
Ambalajlama
20 kg’lık varil, 200 kg’lık varil, 1000 kg’lık IBC.
Depolamak
Serin, kuru ve iyi havalandırılmış alanlarda saklayın. Daha fazla ayrıntı için lütfen malzeme güvenlik bilgi formuna bakın.